Priest kore dizi ve oyuncuları


Priest korean drama ile ilgili görsel sonucuAdı: Priest | 프리스트
Tür: Aksiyon, Fantastik
Yönetmen: Kim Jong-Hyeon
Senarist: Moon Man-Se
Yapımcı: -
Yayıncı: OCN
Bölüm Sayısı: 16
imdb: -
Yapım Yılı: 2018
Yayın Tarihi: 24 Kasım 2018
Yayın Günleri ve Saati: Cumartesi & Pazar – 22:20
Dili: Korece
Ülke: Güney Kore

Konusu:

Dizi, 2018 yılında, Güney Katolik Hastanesinde, gerçekleşen doğaüstü güçlerden, sevdikleri insanları korumak için birlikte mücadele eden, bir doktor (Jung Yoo-Mi) ve bir rahibin (Yeon Woo-Jin) etrafında dönmektedir.

Karakterleri:

Yeon Woo-Jin dizide genç bir Katolik rahibi olan Oh Soo-Min karakterini canlandırmaktadır. Enerji dolu birisidir. İnsanların bedenlerinden şeytan çıkartan '643 Regia' adlı gayri resmi bir grubun üyesidir. Geçmişte, annesinin bedeni bir şeytani ruh tarafından ele geçirilmişti. Şeytani ruh, çıkarılamadığı için annesi hayatını kaybetti. Yaşadığı bu olay, şeytan çıkarma yöntemini öğrenmesine sebep olmuştur.
Jung Yoo-Mi dizide hastanenin acil servis bölümde görevli bir doktor olan Ham Eun-Ho karakterini canlandırmaktadır. Ailesi talihsiz bir kazada geçirdikten sonra doktor olmaya karar vermiştir ve insanların hayatını kurtarmak istemektedir. O bir ateisttir. Ancak bir gün, doğaüstü bir olaya şahit olur ve Rahip Oh Soo-Min ile tanışır. Ardından, inançları değişir ve hayatı artık eskisi gibi olmaz.
Park Yong-Woo dizide bir Katolik rahibi olan Moon Ki-Sun karakterini canlandırmaktadır. '643 Regia' adlı grubun kurucusudur ve şeytan çıkarma yöntemini Oh Soo-Min’e (Yeon Woo-Jin) öğretmiştir. O, Soo-Min için hem bir öğretmen hem de bir babadır.


Yorumlar